Skate style clothing is weer helemaal in!

Skate style clothing is weer helemaal in!

De mode van de jaren 90 maakt een comeback en we waarderen steeds meer de skate style clothing. Oversized t-shirts met een grafische afdruk en klassieke sneakers… de kleding gedragen door skaters in de jaren 50 staat opnieuw centraal in deze trend. Met een beetje advies in combinatie met een beetje rebels bruin kun je deze stijl tot in de perfectie dragen. Volg onze tips en ga voor deze relaxte en stoere look. 

Skateboardstijl: wat is het precies?

Toen skateboarden in de jaren zestig een snelle opkomst beleefde, kwam de outfit van de skateboarder in de schijnwerpers doordat deze stijl werd gedragen door vele sterren in de popwereld. De skate-stijl werd en wordt nu opnieuw gewaardeerd door zijn comfort en bruikbaarheid. Om het ons naar de zin te maken, trekken we losse of oversized kleding aan, gewoon omdat het superlekker zit. Deze trend is weer helemaal in met ontwerpers en influencers die hem naar hartenlust verwelkomen.

Hoe goed te dragen?

In een skaterstijl is de kledingkeuze een essentieel aspect. Van de schoen tot de broek tot het T-shirt, je moet het zorgvuldig kiezen. Wat schoenen betreft, bieden veel merken verschillende modellen op de markt aan. Sommige zijn meer klassiek, andere staan ​​bekend om hun moderne en exotische karakter. Ook leuke skateshorts kun je erbij  kiezen. Dit is een must om koel te blijven en je goed te kleden in de zomer. De meeste skateboarders geven de voorkeur aan korte broeken. Het ideaal is om een ​​model te kiezen dat beperkt is tot de knieën en een losse pasvorm heeft. Houd je meer van een casual look, kies dan voor een cargoshort. Chinoshorts als zwembroek zijn ook perfect voor mensen die in stijl willen zwemmen. Het T-shirt is ook een essentieel onderdeel van een skate-look, maar niet zomaar. We raden je sterk aan om te kiezen voor een grafisch T-shirt. Dit artikel zal jouw perfecte look versterken. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *