Psychosynthese: de beste manier om aan jezelf te werken

Psychosynthese: de beste manier om aan jezelf te werken

Psychosynthese Amersfoort helpt je om aan jezelf te werken, die je in staat stelt rekening te houden met jouw essentiële behoeften om jouw persoonlijke en relationele moeilijkheden te overwinnen. Met psychosynthese ontwikkel je jouw capaciteiten voor persoonlijke groei. Deze verkenning brengt nieuwe middelen naar voren om jouw eigen levenskeuzes te verwezenlijken. Door deze beweging leer je de onderlinge afhankelijkheid van lichaam, gedachten en emoties te voelen en te harmoniseren. Het doel van psychosynthese is om jouw bewustzijnsstaat te verbreden om een ​​eenheid van persoonlijke betekenis naar voren te brengen, waardoor iedereen zijn individuatie kan bereiken. Het biedt een integratie van ervaring die is opgedaan door het de-identificeren van persoonlijke overtuigingen, om een ​​beweging van openheid en creativiteit te creëren. Deze synthese stelt je in staat om jouw relatie met jezelf te veranderen.

Voor wie is het?

Je kunt psychosynthese aanvragen als je een persoon bent in een situatie van persoonlijke, relationele en/of existentiële crisis, familieconflicten, echtscheiding, depressie, werkloosheid, pensionering… Het is niet alleen geschikt voor mensen die in de problemen zitten, maar ook geschikt voor mensen die zich prima voelen, maar op zoek zijn naar persoonlijke groei. Als je in een persoonlijke crisis, existentieel conflict, familieconflict, burn-out of pensionering zit of als je persoonlijk wilt groeien, kun je psychosynthese goed gebruiken.

Wie geven psychosynthese?

De meeste trainers hebben een training gevolgd en een aantal jaren ervaring met het geven van psychosynthese. Wil je zelf psychosynthese aan andere mensen gaan geven? Dan is het goed om  te luisteren naar het advies van jouw psychotherapeut over hoe je een expert kunt worden in jouw favoriete toepassingsgebied (ziekenhuis, bedrijf, liberaal). Het beste kies je voor een toepassingsgebied, waarin grote behoeften zijn, zodat je kunt rekenen op voldoende werk en inkomen. Tijdens een opleiding leer je alles over het geven van psychosynthese. In de praktijk doe je ervaringen op, waarmee jij een deskundige trainer in psychosynthese kunt worden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *