Praktische tips voor het gebruik van je beautyblender

Praktische tips voor het gebruik van je beautyblender

Een beauty blender is een revolutionaire make-upspons die veel belangstelling en populariteit heeft gekregen op sociale media. Maar naast de hype op sociale media is dit ook een heel degelijk huidverzorgingsproduct en voor degenen die het al hebben gebruikt, zijn de resultaten opmerkelijk. Als het de eerste keer is dat je de spons koopt, zijn er enkele praktische tips die je kunnen helpen er goed gebruik van te maken. Bekijk ze hieronder.

Zorg ervoor dat de spons altijd vochtig is!

Een manier om de effecten van de beauty blender volledig te maximaliseren, is door ervoor te zorgen dat deze altijd nat is wanneer je hem gebruikt. Het water activeert de kleine microvezels in de spons die het zo effectief maken in wat het doet. Dus, voordat je iets doet, laat de spons nat worden onder de kraan. Druk daarna zachtjes om overtollig water te verwijderen en begin met gebruiken.

Leer de techniek

De beautyblender is geen doekje. Het is een spons, dus je moet het met een beetje finesse gebruiken. Volgens de makers van het product is de beste manier om resultaten te krijgen, de spons zachtjes op je huid laten stuiteren. Zet er geen druk op. Dit helpt het risico op huidafslijting verminderen en zorgt er ook voor dat je langdurig van de spons profiteert.

Houd de blender schoon

Als je klaar bent met het gebruik van de beauty blender en je gezicht er weer mooi en stralend uitziet, moet je de beauty blender heel goed schoonmaken voordat je hem weer opbergt. Het fijne is dat het product wordt geleverd met een eigen aanbevolen blenderreiniger. De reiniger verwijdert al het vuil dat erin zit en is verantwoordelijk voor het zo goed mogelijk houden van de conditie van de sponzen. Uiteindelijk kun je het product maandenlang goed gebruiken, waardoor je maandenlang geniet van een mooi gezicht!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *