Een setje Ibiza oorbellen voor elke gelegenheid

ibiza oorbellen

Een mooi setje oorbellen valt altijd op en kan je gezicht een mooi accent geven, voor welke gelegenheid dan ook. Een paar oorbellen kan je een chique look geven of juist een speelse touch. Het is maar net wat je zelf wil. Met verschillende Ibiza oorbellen in je sieradendoosje, heb je altijd een goede keus bij de hand. De oorbellen met de echte Ibiza stijl maken elke outfit net een klein beetje leuker. Kies een kleur die goed bij je past of combineer verschillende kleuren bij een outfit. In de bohemian stijl kan alles samen.

Meerdere Ibiza oorbellen

De laatste trend is om meerdere Ibiza oorbellen tegelijkertijd te dragen. Veel vrouwen hebben tegenwoordig meerdere gaatjes hun oren en je ziet dan ook dat veel vrouwen meerdere soorten oorbellen combineren. Dat kan heel simpel met verschillende knopjes of een hanger, maar de laatste tijd wordt het alsmaar populairder om grote oorbellen met verschillende kleuren bij elkaar te dragen. Een echte Ibiza stijl party in je oor. De vuistregel voor het dragen van verschillende soorten oorbellen is dat je begint met de grootste in het eerste gaatje, de iets kleinere in het tweede gaatje draagt en eventueel een knopje of klein ringetje in het derde gaatje. Het is natuurlijk leuk om meerdere oorbellen te combineren, maar als je niet nog meer gaatjes wil, kan je ook altijd een nep oorbelletje aanschaffen om wel mee te doen met de trend.

combineren

 

Ibiza oorbellen zijn er in allerlei soorten en maten. Het kunnen schelpen zijn, grote gouden ringen, oorbellen met kwastjes of tassels en ook kleine ringetjes met een mediterraanse look. Kijk bij het aanschaffen van nieuwe oorbellen vooral ook naar de kleuren van de sieraden collectie die je thuis al hebt. Het mooiste is dat sieraden een beetje met elkaar matchen. Dat hoeft met een outfit echter niet zo te zijn. Heb je een blauwe jurk aan, maar roze oorbellen gekocht? Gelukkig kan je dit juist mooi combineren in de boho stijl. Alles kan op Ibiza.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven