Wat zijn de beste BBQ gerechten

BBQ vlees Hillegom

Als je van plan bent om een BBQ te organiseren dan komt daar van alles bij kijken. Om te beginnen de planning, de aankopen en dan de BBQ zelf. Wie gaat het BBQ vlees Hillegom grillen? Hoeveel gasten komen er? Wat moet je allemaal inkopen? Of misschien heb je daar allemaal geen zin in, dan is een gespecialiseerde catering een goede uitkomst. Een goed cateringbedrijf regelt alles in de puntjes voor je gasten en je kan zelf lekker achterover leunen en genieten van de BBQ. Of je kiest ervoor om ze alleen alle gerechten te laten bezorgen en je laat iemand die je kent het vlees bereiden.

Wat is goed vlees, vis en vegetarische gerechten voor de BBQ

Als je graag goed vlees wilt voor je BBQ dan kan je dit het beste aanschaffen bij een Keurslager. Deze hebben gegarandeerd een goede kwaliteit vlees. Voorbeelden van een lekker stukje vlees voor op de BBQ zijn gemarineerde speklappen, kipsaté of varkenssaté, een halve kip, gemarineerde kipfilet, sjasliek spiesen, karbonade, een mals stukje biefstuk, hamburgers of varkenshaas. Voor vis kan je het beste kiezen om dit te grillen in aluminium folie om zo te zorgen dat het gelijkmatig gaart. Gemarineerde gamba spiesen vallen ook altijd in trek bij de liefhebbers van seafood. Voor de vegetariërs kan je ervoor kiezen om aardappels te poffen of grillen, courgettes, paprika, uien en andere soorten groentes.

Bijgerechten voor je gasten

Als je bijgerechten wilt serveren voor je gasten dan doet vers stokbrood het altijd goed. Tevens zijn verschillende sausjes onmisbaar zoals whisky cocktailsaus, mosterdsaus, saté saus en een pittig sausje voor de liefhebbers. Een aantal salades kunnen ook niet ontbreken in het BBQ buffet zoals coleslaw, een lekkere groene salade zoals een caesar salade of een Griekse salade met tomaat, ui, olijven, komkommers, feta kaas en paprika. De meeste gasten zijn ook gek op een vers gemaakte huzarensalade. Deze kan je zelf maken of inkopen bij een goede slager.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven