Verpleegkundigen Den Haag

 Verpleegkundigen Den Haag

Voor mensen die ziek zijn, een lichamelijke beperking hebben of door ouderdom niet alles meer zelf kunnen, zijn er verpleegkundigen in Den Haag en is er thuiszorg in Zoetermeer en ouderenzorg in Den Haag. U kunt daarop een beroep doen voor de zorg die u nodig heeft. Waarbij u zo lang als mogelijk ondersteund kunt worden met hulp op maat bij u het thuiswonen. Maar deze kan, indien nodig, ook gericht worden op het realiseren van plaatsing in een woonzorglocatie. Welke mogelijkheden er zijn op het gebied van verpleegkundigen in Den Haag, thuiszorg in Zoetermeer en ouderenzorg in Den Haag, kunt u lezen in deze blog.

Welke zorg bieden verpleegkundigen in Den Haag, thuiszorg in Zoetermeer en ouderenzorg in Den Haag?

Verpleegkundigen in Den Haag, thuiszorg in Zoetermeer en ouderenzorg in Den Haag bieden zorg aan mensen met (chronisch) ziekten, een lichamelijke beperking en ouderen. Er wordt hen ondersteuning geboden bij het thuiswonen of het zoeken naar een geschikte woonplek waar zorg geboden wordt. Samen met u en uw naasten wordt in kaart gebracht wat uw hulpvraag is, welke zorg u nodig heeft en wat uw behoeften en wensen zijn. Op basis daarvan wordt een indicatie opgesteld voor zorg op maat en een zorgplan, waarin alles is opgenomen dat is afgesproken. De zorg van verpleegkundigen in Den Haag, thuiszorg in Zoetermeer en ouderenzorg in Den Haag varieert van hulp bij opstaan, lichamelijke verzorging, naar bed gaan tot wondverzorging, meditatietoediening, sondevoeding en pijnbestrijding.

Wat kunt u verder verwachten van de zorg op maat?

Benodigde hulp wordt dag en nacht geboden. Ongeacht hoe het zorgplan is opgesteld, dit kan tussentijds veranderd en aangepast worden. De verpleegkundigen kunnen u bijstaan in het leren omgaan met een chronische ziekte. De thuiszorg werkt nauw samen met andere disciplines en houdt contact met de huisarts, apotheek en eventueel betrokken specialisten. De ouderenzorg biedt activiteiten, als bingo-, muziek- en bakavonden, handwerken en samen zingen. Ook kunt u maaltijden genieten op locatie of bij u thuis afgeleverd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven